dinsdag 11 oktober 2011

OPROEP: waar kan ik deze wol vinden?

Een tijdje terug las ik bij iemand op haar blog dat zij, als zij aan het einde van een project komt en zich af vraagt of ze wel zal gaan uitkomen met haar wol, ze steeds sneller en sneller gaat breien.
Bij mij werkt het precies andersom. Eén van de redenen waarom ik zo eindeloos lang bezig ben met het paarse vest (behalve dan het regelmatig uittrekken) is: ik heb eigenlijk al vanaf het begin het idee dat ik niet zal gaan uitkomen met de hoofdkleur. En dat is nu ook uitgekomen. Ik heb de mouwen af, heb nog wol voor ongeveer 25 naalden met de hoofdkleur, en dan is die op!!!!
Ik heb de wol die ik nu nog over heb nodig voor de sluitbies, wat betekent dat ik een oplossing moet bedenken voor het lijf. Ik ben tot ongeveer mijn zij, en vanaf daar moet nog een flink stuk boord komen.
Daar zal ik dus nog wel een hele bol voor nodig hebben, maar ja, waar vind ik die??

Ik heb op Ravelry gekeken bij "stash", maar deze kleur komt daar niet voor, laat staan dat die wordt aangeboden (te koop of te ruil). Nu zou ik dus een oproep kunnen plaatsen op Ravelry, maar waar??
Er is wel een rubriek "yarns" maar daar kun je geen gezocht-advertentie plaatsen.

Daarom hier maar een oproep plaatsen, en ik denk dat ik het ook maar probeer bij de Nederlandse groepen op Ravelry waar ik lid ben. Maar kan iemand mij vertellen of er een mogelijkheid is om een zoektocht te plaatsen op Ravelry?

En natuurlijk ook hier een oproep:
ik ben dus op zoek naar 1 bol Regia Schachenmayr Nomotta 4 fache haltbarkeit, kleurnr.F2085.
(lotnr K613 maar die vind ik niet zo belangrijk, dus dat mag afwijken).
Heb je die en wil je er vanaf, of weet je waar ik die zou kunnen vinden of heb je wat voor tip dan ook?
Reageer dan alsjeblieft!!

Ik heb nu het vest maar weggelegd in de kast, en ben met een paar sokken begonnen, want met de handjes stil zitten, nee dank je!

Anja

1 opmerking:

  1. Ik heb even voor je gekeken, maar kan je niet helpen.

    groeten,

    Anja

    BeantwoordenVerwijderen