zondag 8 november 2015

restjes worden november-sokken

 De grijze sokken zijn af! Eerder deze week vertelde ik hoe ik ze maakte, met allemaal (heel) kleine restjes grijs garen. Sommige garens waren dun, en dan breide ik die met een dubbele draad van 2 verschillende restjes.
Alle draadjes zijn afgewerkt, en ze zitten heel prettig, houden mijn voeten lekker warm.
 Ik houd er niet van als 2 sokken niet precies hetzelfde zijn, dus iedere keer als ik met een ander restje verder ging, verdeelde ik dat restje eerst in 2 gelijke delen.
Ze zien er wel grappig uit vind ik. Grijs lijkt een saai thema, maar op deze manier had ik echt plezier bij het maken van de sokken.

Mijn doel om alle kleine restjes uit mijn garenvoorraad te gaan opmaken, is wat betreft de grijze restjes heel goed gelukt. Dit zijn de enige 2 heel kleine restjes die nog over zijn:

                                       Dit was de voorraad grijze garens waarmee ik begon:

Alle grote bollen, die rechts en bovenin op de foto staan, zijn nog zoals ze waren.
De sokken zijn gebreid van alle kleine restjes die links onder op de foto staan.
Het effen grijze restbolletje dat over is ligt op bovenstaande foto helemaal links bovenin, en zoals jullie kunnen zien is daar dus wel een gedeelte van gebruikt.

Vandaag gaan we lekker wandelen in het bos, en ik wil nog het een en ander klaar maken voor de kerstmarkten waar we met www.debreinaald.nl aan zullen deelnemen.

De resultaten daarvan zal ik (vandaag of morgen) plaatsen op mijn andere blog:
debreinaald.blogspot.nl

Ik wens iedereen een fijne zondag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten