zondag 17 maart 2013

Stash-buster challenge 2013


Alweer bijna 2 weken geleden dat ik hier voor het laatst een berichtje plaatste.
Ik heb in die tussentijd niet stilgezeten hoor. Heb weer wat lapjes erbij gehaakt voor de kussenhoesjes die ik wil maken. En ik heb ze ook al aan elkaar gezet, dus bijna 1 kant klaar!
Als het vandaag nog droog wil worden zal ik proberen een foto te maken en hier te plaatsen.

Zoals jullie zien staat er boven mijn blog een afbeelding, van de smash-buster-challenge 2013.
Ik heb er hier al eerder melding van gemaakt, en nu besloten om mee te gaan doen.
Twee bloggende dames hebben dit bedacht, het is heel eenvoudig, de bedoeling is om (een gedeelte van) je voorraad wolletjes en bolletjes te gaan gebruiken, in plaats van ze nog langer in voorraad te houden.
Iedere maand kun je een foto plaatsen van de voorraad die je die maand wilt gaan verwerken, en als je projectje(s) klaar is/zijn, laat je je werk weer zien. Zo stimuleer je elkaar, en kun je heel leuke idee├źn opdoen bij elkaar.
De foto hierboven is van de voorraad die ik op dit moment aan het verwerken ben tot kussenhoesjes.

Ik heb niet een enorm grote voorraad, maar toch wel genoeg om het jaar 2013 met gemak door te komen. Mijn voornemen is om min of meer op cold-sheep te gaan voor de rest van het jaar.
Min of meer, at houdt in dat ik geen nieuwe bollen meer wil kopen, maar aankopen op een rommelmarkt of bij een kringloopwinkel sluit ik niet uit. Gewoon omdat je daar soms voor heel weinig geld een goede slag kunt slaan.

Wil je ook meedoen, of eens kijken wat het inhoudt? Dan kun je bovenaan op de afbeelding van de Stash Buster Challenge 2013 klikken, of gewoon hier naar de blog gaan van Linda , zij is 1 van de 2 dames die dit organiseert.

Fijne zondag allemaal (zonder zon hier helaas!)

1 opmerking: