donderdag 11 december 2014

kerstmarkt Schoonoord (Dr)


Br, wat een onstuimig weer vandaag! Regen, storm, natte sneeuw, en dan opeens een uur lang volop zon! Morgen staan we op een kerstmarkt, en de weersvooruitzichten zijn helaas niet zo best. Laten we er maar het beste van hopen.

We staan op de kerstmarkt in Schoonoord (Dr), en natuurlijk hebben we garens bij ons, en boeken en naalden, maar we hebben dit keer ook zelf veel gehaakt en gebreid. We hebben decoratie voor de kerst gemaakt (zoals hangertjes voor in de kerstboom, en omhaakte theelichthouders) en we hebben ook veel mutsen, sjaals, wanten en polswarmers gemaakt. Nu maar hopen dat het weer mee zit, en het gezellig (en) druk wordt!

Natuurlijk zat het meeste al ingepakt, toen ik bedacht dat we helemaal geen foto's ervan hadden gemaakt. Dus de laatste spulletjes, die nog moesten worden ingepakt, even uitgestald buiten op tafel, want inmiddels was het binnen al te donker om te fotograferen. Bij kunstlicht krijg je altijd zo'n vertekend beeld van de kleuren vind ik. De foto's houden niet over in kwaliteit, maar zo krijgen jullie toch een indruk. Als het even kan, ga ik morgen, als de marktkraam is ingericht, nog wel wat foto's maken, voor opening van de markt.

We hopen jullie morgen op de kerstmarkt te zien, en anders op onze website: www.debreinaald.nl
Deze maand hebben we op heel veel (winter)garens extra korting, dus kijk eens rond, en bestel wat als cadeautje voor de kerst, voor een ander of voor jezelf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten